söndag 27 december 2009

» tillbaka från de döda…

Jag mådde inget vidare igår faktiskt. Jag låg fastklistrad i soffan med okammat hår, illamående och en andedräkt som kunde få vilken alkis som helst på fall. Men idag är jag vid liv – och nej, jag tänker aldrig mer dricka igen!

På juldagen kom Liams farmor och satt barnvakt då Simon och jag skulle på förfest hos mamma. Sandra var där när vi kom och efterhand fylldes lilla lägenheten av fler festsugna. Framåt tio halkade vi upp till Glasbaren där det blev x antal öl och shots. Då detta var andra gången på två år som jag druckit alkohol behövdes det inte mycket för att få mig helvild och pinsamt pratglad. Jag skäms bara jag tänker på det. Fy sjutton, aldrig mer.

Igår vaknade man upp något rund under fötterna och med en ångest som kunde flytta berg. Aldrig, aldrig, aldrig mer.
Framåt kvällen började jag äntligen piggna till igen och Simon och jag fick en riktigt mysig kväll med godis och Ice Age 3 som han fått i julklapp av Liam.

Vi har precis varit på Kosta Outlet och ätit middag, kikat runt och hoppats på mellandagsfynd. Hittade dock inget av intresse och tur är väl det. Men det var skönt att komma ut lite iallafall och till min stora glädje träffade jag inget bekant ansikte från juldagskvällen.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Har lånat Baksmällan av Adde så det blir lite mys även ikväll.

Nu däremot ska jag “leka” med mina julklappar – med andra ord – städa, lägga på vår nya stora dörrmatta och sätta dit våra fina vita skoställ! Och eftersom jag låg för döden igår så börjar det bli dags att diska och plocka lite här hemma också.

kostaaltprevGlasbaren580                                                                                                                                           Bild: Kosta Boda Art Hotel

2 kommentarer:

sandra sa...

Meb Agnes då, visst hade vi kul??

Agnes sa...

Jadå:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam