söndag 8 maj 2011

Kosläppet i Smedby

Trots att vi kom iväg hemifrån på tok för sent i förmiddags, att det var kö i hela Smedby enda fram till Ingelstorpsskolan, dit vi skulle, och att jag glömde minneskortet till systemkameran hemma så löste det sig till slut. Kosläppet började vid elva och vi var där vid halv tolv ungefär men hann ändå se kosläppet då dom släppte några kor i taget. Fick en jättebra plats i gräset precis jämte korna, nästan lite för nära enligt sambon som blev stel som en pinne när vissa av dom var lite väl närgångna. Liam däremot var inte ett dugg rädd, han satt och muuuuuade och vinkade till kossorna!

Kosläppet var inte det enda dom ordnat med på Ingelstorpsskolan. Det var massor av roliga aktiviteter för alla barnen (ponnyridning, höhoppning, loppis osv) så det var inte konstigt att det var så himla mycket folk där. Verkar vara mycket populärt! Bland annat har vi klappat massor av olika djur; kossor, hästar, getter, söta små lamm, kaniner och ormar. Vi åkte även traktor med hövagn runt, runt i skogen!

Vår dag har varit jättemysig med andra ord och vi kommer absolut att åka nästa år också. Men då ser vi till att ha med oss picknickfilten och försöka vara där en timme innan öppning för att undvika den långa bilkön. Men kul, det har vi haft!

3 kommentarer:

e sa...

Vi var där 9:30 och slapp alla köer och fick jätte bra plats det lärde jag mig efter förra året och vara tidig !!!!!

Anonym sa...

Inte bara jag som är fasligt rädd för kor alltså. Jag tycker de är jättesöta - på avstånd! :D

Låter som ni hade en underbar helg!
Kram

Annas tipsblogg sa...

Va roligt. Vi var oxå där igår. härligt väder och roligt att se. Vi var mest där eftersom dottern ska börja där till hösten. Flytta hemifrån redan:( Men allt såg superbra ut och det blir nog bra till slut.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam