fredag 18 januari 2013

Hoodtröja från Lucky Ellen

Vi har fått äran att prova ett barnklädesplagg från Lucky Ellen, så i veckan fick Liam hoodtröjan Linus ur deras killkollektion New Phil skickad till sig. En grå skapelse med röda detaljer på, jag som älskar att klä barnen i rött!

Jag måste säga att jag blev så positivt överraskad av tröjan. Självklart vet jag att Lucky Ellen har, och alltid haft, underbara barnkläder. Jag har varit inne och suckat tungt fler än en gång, om man säger så. Men man vet ju aldrig hur plaggen är förrän man står med det i handen. Jag har lite svårt för hoodtröjor annars, det känns så buffigt och påklätt på något sätt. Varmt liksom, för de är ju oftast i tjockt collegetyg. Men, den här är inget av det alls!

Hoodtröjan är sydd i tunn, härligt mjuk bomullsjersey. Den går som sagt i grått och rött med cool textapplikation med råa kanter och broderad stjärna på bröstet. Och det är ju heller ingen hemlighet att jag är “en aning” galen i stjärnor på barnkläder. Så stooort plus i kanten för den urcoola stjärnapplikationen och även att den är broderad och inte tryckt. Bara det gör ju att plaggets kvalitet känns än mer högre. Något annat som också gör tröjan riktigt ball är att den är sydd med dubbelkant nertill och i ärmsluten, så det ser ut som två tröjor över varandra.

Liam verkar tycka om sin nya hoodtröja väldigt mycket, riktigt stolt faktiskt. Och visst blev han ball i den? Lite stor fortfarande men då kan han ju ha den mycket längre också, perfekt!

IMG_1674IMG_1704IMG_1682IMG_1697IMG_1688IMG_1705

Missa inte att Lucky Ellens stora REA fortfarande är i full gång. Passa på att fylla upp både din och barnens vårgarderob! Liams nya hoodtröja är nedsatt med 50% – ett riktigt fynd!

3 kommentarer:

Maja sa...

Superfin och liam är lika söt som vanligt! :-)

Anonym sa...

Waooo,så fin hoodtröja & Liam är sötast ❤
/Kram

Malinda sa...

Tuff liten kille!! Och vilka snygga kläder!
Ett tips på en webshop med coola och annorlunda barnkläder www.trendville.se och passa på, de har rea nu :)
Trevlig helg!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam